گوجه سبز برای چه افرادی مضر است؟
گوجه سبز میوه نوبرانه بهاری است که به دلیل طعم ترش آن طرفداران بسیاری دارد و مطلوب اکثر ذائقهها است.
سه باور غلط درباره تغذیه سالم که بین مردم رواج دارد
روغن دنبه مضر است یا مفید؟ ، تخم مرغ و اشتباهات رایجی که درباره نگهداری و مصرف آن وجود دارد، بهترین ظرف برای پخت وپز مس است؟
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
طی نشستی که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیرمحمد مرتضویان....
دیدار آقای دکتر زالی با اعضای کانون های فرهنگی دانشگاه
نشست فعالان کانون های فرهنگی دانشگاه
تغذيه در ماه مبارك رمضان
تأثير روزه بر بدن انسان، وعده سحر،مواد غذايي مناسب براي وعده افطار
برقراری فرآیند نظام ارجاع تخصصی تغذیه برای اولین بار در کشور
نظام ارجاع تخصصی تغذیه به همت معاونت بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تفاهم نامه مشترک بین معاونت امور بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
درراستای سیاست های کلی نظام سلامت کشور، تفاهم نامه ای مابین معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در تاریخ سه شنبه 23 فروردین ماه 1401 منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور