×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :27
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم

نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم

مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.

تفاهم نامه مشترک بین معاونت امور بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

تفاهم نامه مشترک بین معاونت امور بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

درراستای سیاست های کلی نظام سلامت کشور، تفاهم نامه ای مابین معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در تاریخ سه شنبه 23 فروردین ماه 1401 منعقد شد.

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

تنظیمات قالب