نشست توسعه همکاریهای علمی وفناوری انستیتوتحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
جلسه ای با حضور دکتر دارایی مدیر کل آزمایشگاههای سازمان غذا ودارو، دکتر کبارفرد خانم دکتر میراحمدی، دکتر فردوسی، دکتر محمدی، مهندس مشایخ و دکتر حسینی در تاریخ29/8/96 برگزار شد.
برنامه سنجش سلامت دانشجویان ورودی مهر 96
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و انجام هماهنگی زمانی مناسب، برنامه سنجش سلامت دانشجویان برای دانشجویان ورودی مهر 96 دو رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ شنبه و یکشنبه مورخ 13 و 14 آبان ماه در محل سایت دانشکده برگزار شد .
بزرگداشت اربعین حسینی
به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی و عزاداری سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین(ع)، مراسمی با حضور اساتید دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم تغذبه و صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه 8 آبان ماه در سالن آمفی تاتر امام رضا (ع) برگزار شد .
اولین جلسه مقدماتی کارگاه سواد رسانه ای
اولین جلسه (مقدماتی) ازکارگاه های آموزشی سواد رسانه ای به همت انجمن اسلامی دانشجویان و با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در زمینه رسانه های داخلی و خارجی در تاریخ دوشنبه 1 آبان 1396 در سالن آمفی تاتر برگزار گردید .
24 مهر روز جهانی غذا
همایش روز جهانی غذا 24 مهرماه مصادف با 16 اکتبر از ساعت 10 تا 12 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور منتشر شد/ تأکید بر امنیت غذایی روستاها در روز جهانی غذا
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در آستانه ۲۴ مهرماه، روز جهانی غذا بیانیه ای را به این مناسبت منتشر کرد.
همایش سالیانه صنعت آرد ونان
ششمین همایش سالانه صنعت آرد ایران در تاریخ چهارشنبه 17 مهرماه با هماهنگی کانون انجمن های صنفی صنایع آرد ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور
طی تفاهم نامه ای بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و شورای سلامت وزارت بهداشت محوریت ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور به انستیتو واگذار گردید و در راستای آن اولین همایش علمی و آموزشی به روز آمدی روش های فن آورانه ارتقاء کیفی گندم و آرد و نان روز چهارشنبه 12/7/96 در انستیتو برگزار شد.
برگزاری کارگاه Food Consumption Survey (FCS) and data management System
با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت داده¬ها در تاریخ 6 تا 8 شهریور 1396 با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد
تقويم دانشگاهي نيمسال اول سال تحصيلي ٩٧-٩٦
مراجعه برای ثبت نام در آزمایشگاه دانشجویان