×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :56
تغذيه و روزه داري

تغذيه و روزه داري

ماه مبارك رمضان بر شما مبارك باد اميدواريم با عبادات و روزه گرفتن و نزدیكتر شدن به خداوند بتوانيد از بركات و نعمات اين ماه مبارك بيشتر بهره مند شويد.

از نمك مصرفي خود چه مي دانيد ؟

از نمك مصرفي خود چه مي دانيد ؟

مینا کاویانی مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور در مورد مصرف نمک گفت: نمك خوراكي يا "كلريدسديم" تركيبي از مواد معدني است كه انسان پيش از دوره شهرنشيني آن را شناخته و به كار برده است.

بزرگداشت مقام استاد در انستیتو ودانشکده

بزرگداشت مقام استاد در انستیتو ودانشکده

مراسم گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید دکترمرتضی مطهری و روز استاد با حضور ریاست دانشکده ، معاونین و اساتید در روز دوشنبه 09/02/98 در سالن شورای دانشکده ازساعت 30/10 تا 30/11 برگزار گردید.

خواص ماهي

خواص ماهي

مینا کاویانی مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور در موردمصرف ماهی گفت: گوشت ماهي با داشتن پروتئين با ارزش بالا، چربي هاي با هضم آسان و غني از ويتامين هاي محلول در چربي و انواع مواد معدني جايگاه بسيار مهمي در ميان فرآورده هاي حيواني مانند گوشت، تخم مرغ و شير به خود اختصاص داده است. ماهي با ارزش تغذيه اي بالا، مناسب براي هر نوع رژيم غذايي مي باشد. ايران با جمعيتي حدود 80 ميليون نفر داراي 10 كيلوگرم سرانه مصرف آبزيان است (سرانه مصرف قبل از انقلاب 1 كيلوگرم بوده) که این مقدار حدود نصف متوسط سرانه جهانی است.

دکتر میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی گفت:

دکتر میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی گفت:

انجماد یکی از روشهای نگهداری موائ غذایی است که نسبت به فرآیند های حرارتی (مانند پاستوریزه کردن و استریل کردن) شکل ملایم‌تری از نگهداری است که موجب از دست رفتن مقدار کمی از مواد مغذی و کیفیت می‌شود. انجماد نوعی از انتقال حرارتی است، ولی این حرارت از محصول خارج می‌شود و به آن اضافه نمی‌شود. این روش، بهترین روش فرآیند غذا در کشورهایی است که به تعداد کافی یخچال و فریزرهای خانگی وجود دارد ولی این امر باعث ایجاد مسئولیت بیشتر برای مصرف کننده در انتقال مناسب مواد می‌شود.

خواص ماهي

خواص ماهي

گوشت ماهي با داشتن پروتئين با ارزش بالا، چربي هاي با هضم آسان و غني از ويتامين هاي محلول در چربي و انواع مواد معدني جايگاه بسيار مهمي در ميان فرآورده هاي حيواني مانند گوشت، تخم مرغ و شير به خود اختصاص داده است.

روشهای نگهداری مواد غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی

دکتر میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی گفت:انجماد یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است که نسبت به فرآیند های حرارتی (مانند پاستوریزه کردن و استریل کردن) شکل ملایم‌تری از نگهداری است که موجب از دست رفتن مقدار کمی از مواد مغذی و کیفیت می‌شود.

به مناسبت روز جهانی بهداشت سال 2019م.

به مناسبت روز جهانی بهداشت سال 2019م.

هر سال روز 7 آپریل (برابر با 18 فروردین) روز جهانی بهداشت در سراسر دنیا گرامی داشته می شود. هدف از بزرگداشت این روز از آغاز تاکنون، ایجاد آگاهی نسبت به یک موضوع خاص بهداشتی برای برجسته کردن یک اولویت مورد توجه سازمان جهانی بهداشت است. بیش از پنجاه سال است که موضوعات مهم بهداشتی مانند سلامت روانی، مراقبت از مادران و کودکان و تغییرات آب و هوایی مورد توجه قرار گرفته اند. بزرگداشت این روز با فعالیتهایی که فراتر از این روز به تنهایی انجام می شود، مشخص می شود و در واقع فرصتی است تا توجه همگان را روی این جنبه های مهم بهداشت جهانی، متمرکز کند.

پروتئین های شیر و اثرات سلامت بخش آنها

پروتئین های شیر و اثرات سلامت بخش آنها

شير به دليل دارا بودن تركيبات خاص تنها ماده شناخته شده در طبيعت است كه مي تواند به طور متعادل تمام نيازهاي بدن شامل رشد، تامين انرژي، ساخت و ترميم بافت ها را تأمين نمايد. عمده ترين ويژگي شير كه آن را نسبت به ساير مواد غذايي متمايز مي نمايد تركيب پروتئيني و وجود املاح آن به خصوص كلسيم و فسفر است.

خواص درمانی سنجد

خواص درمانی سنجد

رزیتا کمیلی فنودکارشناس تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی گفت:

تنظیمات قالب