نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی
دکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروبهای بیماریزا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر میشود.
امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید.
محبوبترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان میآورد
دکتر گلبن سهراب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشتهای فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتریها کاهش یابد.
راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل
دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی: کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبههای مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد.
نمکهای رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به اینکه نمکهای دیگری به غیر از نمک ید دار تصفیه شده در بازار وجود دارد، اظهار کرد: نمکهایی با فرمها و نامهای مختلف مثل سنگ نمک، نمک صورتی و آبی و یا نمک دریا از جمله آن است که با اهداف تجاری به فروش میرسد.
تاثیر مصرف پروتئینهای گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس
دکتر مرجان باژن استادیار و عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت: امروزه افراد زیادی د رجهان علاقمند به پیروی از رژیمهای گیاهخواری یا وگان (vegan) و کاهش مصرف محصولات حیوانی شده اند.
تقش تغذیه در کنترل فشار خون بارداری
دکتر غزاله اسلامیان فشار خون بارداری را یکی از مشکلات دوران بارداری برشمرد که تغذیه در کنترل این بیماری و پیادمدهای ناشی از آن موثر است.
انعقاد تفاهم نامه همکاریهای انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
همکاریهای انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزایش مییابد.
ارتقا مرتبه علمی
ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر سارا سهراب وندی را به استادی پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.
ارتقا مرتبه علمی
ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر زهرا هادیان را به دانشیاری پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.