چگونه با تغذیه صحیح، افت قند خون را دربیماران دیابتی مدیریت کنیم؟
افت قند خون (هیپوگلیسمی) زمانی اتفاق می افتد که سطح قند خون بسیار پایین باشد. دلایل گوناگونی برای وقوع آن وجود دارد، شایع ترین علت افت قند خون در بیماران دیابتی ممکن است بعد از تزریق انسولین یا مصرف داروهای کاهنده قند خون به دلیل مصرف ناکافی مواد غذایی و یا ورزش شدید باشد.
امنیت غذایی و راهکارهای دستیابی به آن
جهان 8 میلیاردی: به سوی آیندهای انعطافپذیر برای همه - استفاده از فرصتها و تضمین حقوق و انتخاب برای همه
مصرف کنندگان داروی وارفارین به چه مواردی درباره رژیم غذایی باید توجه کنند؟ (بخش دوم)
دکتر غزاله اسلامیان استادیار دانشکده علوم تغذیه گفت: بیماران باید داروها را طبق دستور پزشك مصرف نمایند و به تداخلات دارویی و غذایی نیز توجه ویژه داشته باشد. یکی از داروهایی که تداخلات غذایی مهمی دارد داروی وارفارین (کومارین/کومادین) است.
پنج باور رایج اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه
دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه هدف از رژیمهای غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای تغذیه ای و خطرناک پرداخت.
مصرف اتفاقی گیلاس کرم خورده سلامت افراد را تهدید نمیکند
دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کرمهای داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آن ها برای سلامت خطری ندارد.
آیا شیر بادام جایگزین مناسبی برای شیر گاو است؟
شیرهای غیر لبنی، اخیراً جای خود را در قفسه سوپرمارکت ها باز کرده اند. شیر بادام، یکی از محبوب ترین شیرهای غیر لبنی در سال های اخیر بوده است.
رژیم کتوژنیک برای افرادی که می توانند با سایر رژیم های معمولی لاغر شوند توصیه نمی شود
دکتر گلبن سهراب عضو هیئت علمی و استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه گفت: رژیم کتوژنیک عوارض زیادی دارد بنابراین برای افرادی که با سایر رژیمهای معمولی می توانند کاهش وزن داشته باشند توصیه نمی شود.
مفهوم ضایعات غذایی چیست؟
شاید در زندگی امروز درباره موضوع ضایعات و دورریز غذایی، مطالب زیادی شنیده باشیم. طبق آماری که سازمان خواربار و کشاورزی بیان نموده، حدود 3/1 بیلیون تن از مواد غذایی در هر سال (یک سوم مواد غذایی تولید شده) در دنیا از بین میرود. لازم است بدانیم ضایعات غذایی در دو قسمت بررسی میشود. در این مقاله قصد داریم انواع ضایعات غذایی را توضیح دهیم.
چه غذاها و نوشیدنی هایی با وارفارین تداخل دارند؟
تداخلات غذایی وارفارین، وارفارین و مواد غذایی، وارفارین و ویتامین K، وارفارین و مکمل ها
بازدید معاون بهداشتی وزارت بهداشت از انستیتو
جلسه بازدید دکتر کمال حیدری معاون محترم بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی