انعقاد تفاهم نامه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اپلیکیشن پزشکت
تفاهم نامه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شرکت تدبیرسلامت مرهم (اپلیکیشن پزشکت) در رابطه با ارتقاء فرهنگ تغذیه سالم در جامعه
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛
جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا
جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،
جمهوری اسلامی ایران پایاگاه منطقه ای WHO
جمهوری اسلامی ایران پایاگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خبر داد؛
جمهوری اسلامی ایران پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHOبرای 4 سال آینده در کشور جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی خبرداد:
تولید پروتئین تک یاخته از سوبسترای بومی ایران (ضایعات خرما)
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد:
شهادت امام حسن عسگری ( ع )
شهادت امام حسن عسگری ( ع ) تسلیت باد
14 میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می گیرند
همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار میگیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، اعلام کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش می توانیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیه ای قرار دهیم
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر محمدرضا کوشکی دانشیار گروه و مدیر فناوری های انستیتو، دکتر وحید مفید استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو، دکتر سارا سهراب وندی معاون دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مهندس علی پایکار معاون مرکز، خانم صفری از معاونت پژوهش دانشگاه و آقای نجف زاده کارشناس مرکز رشد، از بازدید کردند.