×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :43
نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:

نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود

معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 طبق مصوبه وزارت بهداشت و شورای آموزشی دانشگاه برای دروس تئوری به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری؛

200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد

به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری و به همت جمعی از دانشجویان دلسوز و پویای انستیتو و دانشکده علوم تعذیه و صنایع غذایی، 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان و کودکان مناطق محروم تهیه و ارسال شد.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضورکارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضورکارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: تفاوت رژیم غذایی در دوران بارداری به میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است

مراقبت های تغذیه ای دوران کرونایی دانش آموزان در خانه

مراقبت های تغذیه ای دوران کرونایی دانش آموزان در خانه

با بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس های مجازی در خانه طی دوران کرونایی از جهت تغذیه باید مراقبت هایی در خانه انجام شود چرا که امسال قرار نیست هیچ گونه کلاس برگزار شود. بنابراین دانش آموزان در این دوران با تحرک کمتری مواجهه می شوند. والدین می توانند برای تهیه غذا از غذاهای فرآوری شده بعنوان سریع‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش برای تغذیه فرزندان انتخاب کنند.

به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: یکی از عوامل تاثیرگذار بر کیفیت اسپرم مردان داشتن وزن مناسب و در صورت اضافه وزن و چاقی، کاهش وزن اصولی، قبل از اقدام به فرزند آوری است. براساس نتایج پژوهش های اخیر، به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد.

تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد، یعنی در طول روز به میزان کافی و متعادل و به شکل متنوع از همه گروه های مواد غذایی در تغذیه دوران بارداری استفاده شود.

اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است
مدیر ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است

مدیر ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است. مواجهه زودهنگام با شیوه زندگی ناسالم همچون مصرف زیاد غذاهای پرچرب ، پر نمک و یا سرشار از قند و شکر مثل انواع فست فودها و شیرینی جات، آب میوه های صنعتی و نکتارها، نوشابه، آب نبات، چیپس و پفک همراه با کاهش وزن و چاقی و ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت ملیتوس و بیماری های قلبی- عروقی در سال های بعدی زندگی مرتبط است.

تنظیمات قالب