مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
آبکی بودن شیر نایلونی شایعه است
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: کیفیت شیر نایلونی با سایر شیرها تفاوتی ندارد و عاری از هرگونه مواد افزودنی است و ارزان بودن آن به دلیل نایلونی بودن بسته شیر است.
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی:
گروه تغذیه جامعه جهت پاسخگویی به نیازهای تغذیه ای مردم تلاش می کند
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی اعلام کرد: گروه تغذیه جامعه در دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي با الهام از ایده و تفکر در راستای پاسخگویی به نیازها و مشکلات مردم در امور تغذیه ای، تلاش می کند.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
الگوی غذایی افراد نقش تعیین کننده ای در پدر و مادر شدن آن ها دارد.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: در حال حاضر طبق مطالعات انجام شده، عوامل تغذیه ای نقش تعیین کننده ای در باروری و ناباروری دارند. نوع تغذیه هر فرد در دوران بارداری، بر کیفیت باروری نسل های بعد نیز اثرگذار است.
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه:
دریافت انرژی و مغذی ها از عوامل تعیین کننده وزن است
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه اعلام کرد: میزان دریافت و مصرف انرژی از عوامل تعیین کننده وزن در هر انسانی است. پس از یکسو میزان دریافت از طریق غذاها و از سوی دیگر، میزان مصرف آن در نتیجه فعالیت های روزانه از مهمترین عواملی است میزان وزن، چربی و چاقی بدن را تعیین می کند.
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که برخی از ایده های آن ها به عملیات رسیده است.
-
-
-
-
جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد
جلسه مشترک حوزه نوآوری معاونت علمی و نوآوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با محوریت مرکز نوآوری و رشد انستیتو برگزار شد
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کوید19 و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بررسی و تضمین های ضروری ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی همچون سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است که باید در تمامی مراحل تولید مواد غذایی نظارت داشته باشند.