مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سازمان بهداشت جهانی برگزار می کند؛
جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
هفته اطلاع رسانی تغذیه صحیح
( 10 الی 16 آذر )
تغذیه در دوران نوجوانی: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
حدود 25 درصد از رشد قدی بزرگسالان در طول دوران نوجوانی به دست می آید.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: برای تامین انرژی مورد نیاز نوجوانان توصیه می شود حتی الامکان برنامه غذایی روزانه آن ها باید شامل همه وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها باشد.
عروج ملکوتی و سرفرازانه دکتر محسن فخری زاده تسلیت باد
عروج ملکوتی و سرفرازانه دکتر محسن فخری زاده را به محضر مبارک مقام معظم رهبری و ملت شهیدپرور ایران تبریک و تسلیت عرض می نماییم
شهادت مظلومانه دکتر محسن فخری زاده تسلیت باد
بسم رب الشهداوالصدیقین : دکتر میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
غذای دریافتی کودکان باید از چاقی آن ها پیشگیری کند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: غذای دریافتی کودکان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود که رشد و نمو آن ها مطلوب باشد و از چاقی آن ها پیشگیری کند.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
90 درصد موارد مبتلا به دیابت نوع دو است که بیشتر با تغذیه و فعالیت بدنی مرتبط می باشد
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: 10 درصد موارد مبتلا به دیابت، از نوع یک و 90 درصد موارد ابتلا از نوع دو است که این نوع بسیار به شیوه زندگی و تغذیه ارتباط دارد و با تغییر شیوه زندگی قابل پیشگیری است.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
کودکان باید از یک رژیم متعادل شامل همه گروه های غذایی توصیه شده پیروی کنند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: نکته مهم در تغذیه کودکان این است که اگر آن ها از یک رژیم متعادل پیروی کنند که شامل همه گروه های غذایی توصیه شده باشد، باعث می شود انرژی لازم برای فعالیت جسمی آن ها تامین شود که برای رشد و سلامت روان آن ها و همچنین کنترل وزن آن ها مهم است و از طرفی نیازی به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی نخواهند داشت.
در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران؛
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین انتخاب شد
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین روابط عمومی در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران در رشته "پژوهش ارتباطی" به دلیل رعایت استانداردهای علمی – صنفی، خلاقیت در کار و داشتن کیفیت و کمیت مناسب فعالیت ها انتخاب شد.