رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مصرف امگا3 در بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا توصیه می شود
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به نقش واسطه های اسیدهای چرب امگا3 در تضعیف ویروس آنفولانزا، هپاتیت و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به کرونا، مصرف امگا3 در ابین بیماران پس از بهبود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: آموزش مجازی فرصتی ایجاد می کند تا ما بتوانیم این امکان را فراهم کنیم، رقابت سالم در تدریس نیز شکل بگیرد.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه خبر داد؛
شبیه سازی جمعیتی گزینه های سیاستی مختلف مرتبط با شیوع بیماری کووید 19 در ایران
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه اعلام کرد: شبیه سازی پیش بینی روندهای احتمالی و بررسی مداخلات سیاستی در مورد بیماری کووید 19 از 15 اسفندماه در حال اجرا است و طی دو ماه نتایج اولیه جهت استفاده آماده شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد
اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99 اشاره کرد و گفت: نتایج این طرح ملی را در سالجاری آنالیز می کنیم و گزارش نهایی را جهت استفاده سیاستگذاران و مدیران ارایه می دهیم.
مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی
تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد
مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد و اگربه توصیه کارشناسان و متخصصین تغذیه کودکان توجه شود، نیاز به کار خاصی در تغذیه کودکان در دوره کرونا نیست.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تمامی فعالیت های آموزشی، بصورت مجازی در حال برگزاری است
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
افراد افسرده در بحران کرونا عصرها شیر نیمه گرم بنوشند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شدهاند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند و البته با توجه به شدت بیماری میتوانند مکمل استفاده کنند اما در مواردی همچون تپش قلب حتما باید مداخلههای روانشناسی و روانپزشکی صورت بگیرد.
آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورراه اندازی شد
انستیتو علوم تغذیه ای و صنایع غذایی در شرایط اپیدمی کووید 19 نسبت به راه اندازی آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی که طی چند ماه قبل به منظور بهره برداری، برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی مرتبط در سراسر کشور طراحی و ساماندهی شده بود، با تاکید به بهره برداری در این ایام راه اندازی شد.
اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه
راه اندازی سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با توجه به شرایط حاضر و اپیدمی کوید 19 در کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از ابتدای اردیبهشت ماه جاری راه اندازی گردیده است