تشکیل شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری
و استقرار دبیرخانه شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نظر به جایگاه و اهمیت ویژه غذا در دو حوزه امنیت غذایی و ایمنی غذایی در کشور، شورایی به عنوان شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل گردیده و با توجه به نقش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این حوزه بنا به تصمیم معاونت محترم رئیس جمهور دبیرخانه این شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای مستقر گردد و طی حکمی ریاست دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا به دکتر رزاز محول شد.
فراخوان جذب ایده های نوآورانه در زنجیره ارزش صنعت غذا
دبیرخانه جذب پذیرش مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی یکی از علل اصلی سوء تغذیه است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی، یکی از علل اصلی سوء تغذیه در این دوران است که منجر به افزایش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا به بیماری های عفونی و تشدید آن ها می شود.
دفاع مقدس عزت و آبرویی که در تاریخ ایران به یادگار ماند
دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خبر داد؛
اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از برگزاری اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذاییسه شنبه مورخ 25/6/99 خبر داد و گفت: در این جلسه پیرامون وظایف افراد در گروه بسیج، برنامه های هفته دفاع مقدس و ماه صفر بحث و تبادل نظر شد.
سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد
سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر بهروز جنت، دکتر مجید حاجی فرجی، مهندس مجید شایسته، دکتر علیرضا مناقبی، مجید محمدخانی، دکتر میرزاپور از فعالان حوزه غذا و تغذیه، دکتر خرمی مجری کمپین ملی تغذیه سالم و احمد امیرصالحی مدیر روابط عمومی انستیتو یکشنبه 30/ 6/99 برگزار شد.
رئیس انستیتو انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی گفت: مصرف لبنیات برای رشد و استحکام استخوانها و پیشگیری از بیماریهای اسکلتی ضروری است. مصرف آن در ایران حدود نصف میانگین جهانی است اما گرانی و تورم از یک طرف و حرفهای غیر علمی برخی مدعیان طب سنتی باعث سیر نزولی مصرف این ماده غذایی ضروری شده است.
سالمندان را به سبک زندگی سالم تشویق کنید
به یاد داشته باشیم که سه جزء تحرک، تغذیه مناسب و حمایت اجتماعی برای برخورداری از سالمندی سالم را باید درنظر داشته باشیم. علاوه بر آن، ثابت شده که سه عامل کاهش شنوایی، کاهش بینایی و تعادل جسمی فرد را به سالمندی میرساند. این در حالی است که در سیستم بهداشت میتوانیم با تستهایی که روی افراد انجام میدهیم، از بروز این مشکلات جلوگیری کنیم. پیشگیری از بیماریها، تشخیص بهموقع و مقابله صحیح و موثر با آنها در تمام سنین از جمله دوران میانسالی و کهنسالی ضروری است.
جلسه امضا تفاهم نامه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات برگزار شد
جلسه امضا تفاهم نامه همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات کشور با حضور دکتر میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دکترخون میرزایی رئیس سازمان شیلات برگزار شد.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
مصرف وعده های غذایی در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر در دوران بارداری به کاهش تهوع کمک می کند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: پرهیز از مصرف وعده های غذایی سنگین و مصرف آن در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر به کاهش حالت تهوع بارداری کمک می کند.