جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر حمیدرضا ربیعی رییس و موسس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی، دکتر ناصرکلانتری مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: دسترسی به غذای سالم و ایمن از ابعاد امنیت غذایی محسوب می شود که در این راستا آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی و به تبع آن امنیت غذایی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دریافت مکمل پروبیوتیک در مقایسه با گروه دارونما به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند. علاوه بر آن، سبب بهبود سطح سرمی TNF-α و 25-هیدروکسی ویتامین D3 و تسریع کاهش وزن در بیماران تحت جراحی مینی¬بای پس معده می شود. اگر چه، بیشتر اثرات مشاهده شده تا 9 ماه پس از اتمام مداخله باقی نخواهد ماند.
استاديار دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:
هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: براساس استانداردهای ملی و ضوابطی که سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت ایران دارد، هیچ نوع افزودنی به عنوان نگهدارنده در شیر و فرآورده های لبنی وجود ندارد.
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی توصیه می شود
به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی از جمله پنیر به عنوان اقدامی موثر و عملی در جهت تامین سلامتی مصرف کننده توصیه می شود
وبینار تخصصی
مصرف گرایی رسانه ای در بحران فرصت ها و چالش ها
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
به دنبال حداقل رساندن مشکلات حاصل از کرونا هستیم
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: به دنبال مداخلاتی هستیم که تاثیرگذاری کرونا ویروس و مشکلاتی را که برای امنیت غذایی مردم بوجود آورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم.
جلسه کمیته اخلاق با حضور دکتر میرزای رزاز برگزار شد
جلسه کمیته اخلاق با حضور دکتر میرزای رزار رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دکتر عبداللهی معاون پژوهشی و جمعی از اساتید برگزار شد.
جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت برگزار شد
جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انستیتو، دکتر محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه سلامت، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
.
.