×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :42
۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می‌گیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می‌گیرند

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، اعلام کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری با آموزش و ‌پرورش می توانیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده های آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیه ای قرار دهیم

جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر محمدرضا کوشکی دانشیار گروه و مدیر فناوری های انستیتو، دکتر وحید مفید استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو، دکتر سارا سهراب وندی معاون دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مهندس علی پایکار معاون مرکز، خانم صفری از معاونت پژوهش دانشگاه و آقای نجف زاده کارشناس مرکز رشد، از بازدید کردند.

اهمیت تغذیه در سلامت بارداری و نسل آینده
عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اهمیت تغذیه در سلامت بارداری و نسل آینده

عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: بدون تردید، یکی از بزرگترین آرزوهای مادران، به دنیا آوردن نوزادی سالم است. بدین جهت مادران تلاش می کنند تا با عوامل موثر برای داشتن دوران بارداری سالم و آسان آشنا شوند و تا جای ممکن، از عوامل زیان آور دوری جویند. توجه به وزن گیری مادر و تغذیه سالم در دوران بارداری، متضمن سلامت مادر و جنین در آینده است.

همه با هم برای رشد و تغذیه پایدار رفتار ما آینده ماست
شعار روز جهانی غذا 16 اکتبر برابر با 24 مهرماه 1399:

همه با هم برای رشد و تغذیه پایدار رفتار ما آینده ماست

مدیرگروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشوراعلام کرد:نظام غذا و تغذیه درشرایط فعلی همه گیری کووید19در زيرنظامهايتولید،فرآوری،سلامتوتوزیع به ویژه با افزايش بيكاري، توقف برخي از مشاغل ناشي از قرنطينه و الزام به خانه نشيني، افزایش هزینه های درمانی و بهداشتی، افزایش قیمت سبد غذایی و کاهش دسترسی به انرژی و مواد مغذی مطلوب در دهک های پایین درآمدی تحتتاثیرقرار مي گیرد. به این ترتیب، حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی بخشی اساسی از پاسخ به بیماری همه گیر COVID-19به ویژه برای جوامع فقیر و آسیب پذیر است که بیشترین آسیب را از همه گیری و شوک های اقتصادی ناشی از آن می بینند.

24 مهرماه

24 مهرماه

روز جهانی غذا گرامی باد

تنظیمات قالب