×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :53
انتصاب مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده

انتصاب مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده

در طی حکمی از سوی دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر محمد رضا کوشکی را بعنوان مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده منصوب کردند.

انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی

انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی

در طی حکمی از سوی دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر سارا سهراب وندی را بعنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی منصوب کردند.

دکتر امام هادی : نگاه یک جانبه و حقوقی به دانشجو به تنهایی کافی نیست

دکتر امام هادی : نگاه یک جانبه و حقوقی به دانشجو به تنهایی کافی نیست

دکتر محمد علی امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم معارفه معاون جدید دانشجوی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: بنده به دکتر میرزای رزاز تبریک می گویم که جمع متحدی از افرادی با سابقه درخشان تشکیل دادند که نوید اتفاقات خوب را می دهد.

افتتاح درگاه پرداخت اينترنتي اتوماسيون تغذيه

افتتاح درگاه پرداخت اينترنتي اتوماسيون تغذيه

پيرو مطالبات دانشجويان در جلسات گروهي برگزار شده با رياست دانشكده مبني بر درخواست ايجاد درگاه پرداخت اينترنتي براي اتوماسيون تغذيه ، پس از تلاشها و پيگيريهاي فراوان رياست محترم دانشكده در جهت رفاه حال دانشجويان، اكنون اين مهم حاصل شده است

طالبي

طالبي

طالبي ميوه اي آبدار است كه تشنگي را بر طرف مي نمايد، مصرف اين ميوه به علت داشتن پتاسيم بالا در پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي و فشار خون موثر است. با توجه به نتايج تحقيقات مبني بر نقش پتاسيم در تنظيم فعاليتهاي عصبي ، ماهيچه اي، همچنين تنظيم آب بدن، طالبي با داشتن مقادير مناسبي از پتاسيم مي تواند نقش مهمي در اين موارد داشته باشد.

ویتامین D و دیابت

ویتامین D و دیابت

ارتباط ویتامین D یا به اصطلاح "ویتامین آفتاب"، با سلامت استخوان ها، برای همگان ثابت شده و محرز است، اما امروزه علاقه مندی فراوانی به این ویتامین به دلیل ارتباط با بیماری های مختلفی از جمله ام اس، انواع سرطان، بیماری های قلبی- عروقی و دیابت ایجاد شده است.

خطرات نوشابه هاي گازدار

خطرات نوشابه هاي گازدار

نوشابه نوعي نوشيدني شيرين گازكربونيك دار است كه به عنوان نوشيدني خنك و معمولاً براي بر طرف نمودن تشنگي و يا به همراه غذا، مورد استفاده قرار مي گيرد.

مواد غذایی گیاهی موثر در کاهش وزن

مواد غذایی گیاهی موثر در کاهش وزن

برخی افراد دائما در حال تلاش برای کاهش وزن سریع هستند و برای رسیدن به این هدف، به استفاده از داروها یا مکمل های غیر معمول روی می آورند. در مجموع، می توان گفت که مکمل های گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی، از دامنه ایمنی وسیع تری برخوردارند. ولی در هنگام استفاده از ترکیبات شیمیایی نیز، باید جانب احتیاط را در نظر گرفت. در زیر، به معرفی دو نمونه از مواد غذایی گیاهی که امروزه، مصرف گسترده ای در زمینه کاهش وزن پیدا کرده اند، می پردازیم:

تنظیمات قالب