رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین D کافی داشته باشیم
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا برای بدن سخت تر می شود.
رئیس انجمن تغذیه ایران
برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با کرونا ویروس توصیه های تغذیه ای را جدی بگیریم
رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: شاه کلید پیشگیری از ابتلا به کروناویروس افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی است.
کاهش وزن باید زیر نظر مشاور تغذیه انجام شود
رژیم غذایی سالم نصف دریافت کالری از منابع غلات می باشد و نشاسته های که در واقع بتوانند تامین کننده نیازهای فرد از نظر انرژی باشد تقریبا بین 10 تا 20 درصد نیازهای کل انرژی از پروتئین و مابقی از چربیها ساده می باشد.
با تغذیه سالم می توان 60 درصد بار بیماریها را در آینده کاهش داد
تغذیه نقش بسیار تاثیرگذاری در کاهش بیماری های غیر واگیر دارد براساس تحقیقات و مطالعات انجام گرفته با تغذیه صحیح می توان حدود 55 تا 60 درصد بار بیماری ها را در دهه های آینده کاهش دهد.
تغذیه در هزار روز اول زندگی کودکان نقش اساسی دارد
تغذیه در هزار روز اول زندگی کودکان نقش اساسی دارد و لزوم توجه ویژه به تغذیه نوزادان از دوران بارداری تا پایان دو سالگی امری ضروری است.
انستیتو تحقیقات تغذیه ای با توجه به جایگاه ملی اش در حوزه تغذیه و غذا حرف اول را می زند
انستیتو تغذیه بعنوان متولی اصلی علمی، تحقیقاتی حوزه تغذیه و غذا در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حرف اول را می زند. به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر محمد اسماعیل اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان مطلب فوق افزود، من از پتانسیل موجود در انستیتو مطلع ام و میدانم در اینجا توان انجام برنامه های کلان ملی وجود دارد و باید انجام شود.
با حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت راهکارهای اجرای کمپین تغذیه سالم بررسی شد
با هدف بررسی و ارائه راهکارهای علمی و عملی جهت بر پایایی کمپین تغذیه سالم نشست مشترکی با حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
تغییر رفتار جامعه درخصوص تغذیه یک ضرورت است
تغییر رفتاری جامعه ایرانی درخصوص تغذیه یک ضرورت و ترکیب غذایی نامناسب و نیز فعالیت فیزیکی کم افراد موجب افزایش ریسک ابتلا به بیمارهای غیر واگیر مانند فشار خون، سرطان، دیابت و چاقی می شود که درایران شیوع بالایی دارد.
دکتر میرزای رزاز بر همکاری های متقابل با وزارت صمت تاکید کرد
در بازدید نمایندگان وزارت صمت از انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بر همکاری های متقابل تاکید شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دکتر میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن استقبال از همکاری متقابل با وزارت صمت خواستار گسترش این روابط شد.
مقاله گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه به عنوان مقاله برتر جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی انتخاب شد
دکتر لیلا میر مقتدایی عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه گفت: مقاله اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی و عملکردی پروتئین هایی که از دانه ارزن استخراج شده بود، در بیستمین جشنواره پژوهشی ابوریحان به عنوان مقاله برتر پژوهشی انتخاب شد.