ثبت قدیمی ترین نهاد آموزشی، پژوهشی حوزه تغذیه در سازمان ملی یونسکو
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
عدم تغذیه مناسب سبب اختلال در سلامت کودکان می شود
یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: عدم تغذیه مناسب و مصرف بیش از حد یا کمتر از نیاز در کودکان سبب اختلال در سلامت کودکان می شود که در ایران شاهد هر دو مورد هستیم.
گزارش فعالیت مهرماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
گزارش فعالیت مهرماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به ترتیب ذیل ارائه می شود.
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور تجهیز به امکانات مورد نیاز برای کلاس های آنلاین شده است
کلاس های 6، 7 و PhD دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور تجهیز به امکانات مورد نیاز جهت برگزاری کلاس های آنلاین شده است.
استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم منجر به کاهش تراکم استخوان می شود
استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد:
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
نیازهای تغذیه ای نوزاد شیرخوار بعد از شش ماهگی فقط با شیر برآورده نمی شود
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بعد از شش ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار فقط با شیر برآورده نمی شود؛ بلکه باید علاوه بر شیر، غذای کمکی را نیز برای نوزاد شروع کرد. همزمان با شروع غذای کمکی، تغذیه با شیر مادر همچنان مکرر و برحسب میل و تقاضای شیرخوار، ادامه داشته و حتی دفعات تغذیه با شیر مادر افزایش می یابد.
"انجمنهای اسلامی چشم بينای نظام اسلامی و زبان گويا در احياء مفاهيم و تعاليم اسلامی هستند. "مقام معظم رهبری
دانشجوی عزیز ورود شما را به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(ره) که نشانه الطاف الهی و همّت بلند و عزم راسخ شما است، گرامی میداریم.
خجسته میلاد رسول گرامی اسلام
خجسته میلاد رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی ( ص ) و امام جعفرصادق ( ع ) مبارک باد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل سوء تغذیه سال اول زندگی است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل مستقیم و عمده سوء تغذیه در طول سال اول زندگی است که زمینه ساز مرگ کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا کودکان به بیماری های عفونی و تشدید آن ها می شود.
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روند جذب ایده ها و شرکت های نوآور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو مطلوب بوده است
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روند جذب ایده ها و شرکت های نوآور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو مطلوب بوده است