مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری است
مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری و برای رشد و تکامل مطلوب حائز اهمیت است.
جلسه دفاع آنلاین سحر نوروزبیگی برگزار شد
جلسه دفاع آنلاین خانم سحر نوروزبیگی در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان "بررسی تاثیر استفاده از انواع جاذب های اکسیژن در خواص کیفی ماست بیفیدوس طی نگهداری یخچالی" در تاریخ 24/3/99 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه مرتبط است
براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه ای همچون قد و وزن مرتبط است. سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود های تغذیه ای، از جمله کمبود ریز مغذی ها و الگوی غذایی ناسالم با موفقیت کمتر تحصیلی و بالعکس رژیم سالم و وضعیت تغذیه ای مطلوب با موفقیت بیشتر همراه بوده است.
تفاهم نامه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با دانشکده مجازی
در راستای استفاده از فضای مجازی جهت انجام هر چه بهتر ماموریت های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و با توجه به ظرفیت های دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت، در طراحی، توسعه و راه اندازی برنامه های آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیک، تفاهم نامه همکاری منعقد شد.
براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مصرف مکمل سینبیوتیک تاثیر معنی داری بر کاهش علائم ADHD در کودکان 6 تا 11 سال ندارد
براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در مورد تعیین تاثیر مکمل سینبیوتیک بر روی علائم بیماری بیش فعالی-کم توجهی(ADHD) روی کودکان 6 تا 11 سال، مصرف این مکمل تاثیر معنی داری بر این کودکان ندارد
اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی
جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی برگزار شد.
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي
افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: در یک برهه زمانی کارشناسی از روی ناآگاهی، بحث وایتکس در داخل شیر را مطرح کرد و موج های رسانه ای این مسئله را در کشور گسترش دادند و نگرانی هایی بین مردم ایجاد کردند.
جلسه دفاع آنلاین فتانه هاشم پور برگزار شد
جلسه دفاع آنلاین خانم فتانه هاشم پور در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان "تولید پروتئین قارچی و امکان سنجی کاربرد آن از نظر ایمنی به عنوان جایگزین گوشت با در تولید همبرگر 30 درصد"در تاریخ 20/3/99 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
میزان مصرف سالیانه هر نفر ایرانی از شیر، بین 65 تا 70 لیتر است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: میزان مصرف سالیانه هر نفر ایرانی از شیر و مشتقات لبنیات ، بین 65 تا 70 لیتر و این آمار در کشورهای توسعه یافته حدود 200 لیتر است.
برگزاری موفقیت آمیز جلسات دفاع آنلاین
جلسات دفاع آنلاین فتانه هاشم پور در تاریخ 10/3/99 و زهرا یاری در تاریخ 13/3/99 در مقطع دکتری با موفقیت برگزار شد.