آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورراه اندازی شد
انستیتو علوم تغذیه ای و صنایع غذایی در شرایط اپیدمی کووید 19 نسبت به راه اندازی آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی که طی چند ماه قبل به منظور بهره برداری، برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی مرتبط در سراسر کشور طراحی و ساماندهی شده بود، با تاکید به بهره برداری در این ایام راه اندازی شد.
اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه
راه اندازی سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با توجه به شرایط حاضر و اپیدمی کوید 19 در کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از ابتدای اردیبهشت ماه جاری راه اندازی گردیده است
طرح برآورد نیروی انسانی تغذیه مورد تایید نیست
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اعلام کرد که طرح دانشگاه علوم پزشکی کرمان مبنی بر برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشتههای علوم پزشکی تا سال ۱۴۰۴ که برای رشتههای علوم تغذیه منتشر شده مورد تایید نیست و مصوب نخواهد شد.
توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری میزان این عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه به بیان توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا پرداخت.
توصیه های رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
به روزه داران به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
روزه داری نه تنها عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند بلکه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش واکنش های التهابی در بدن ارتقاء واکنش بدن می گردد.
برگزای آزمایشی کلاس آنلاین واحد اصول مهندسی صنایع غذایی کلاس آنلاین واحد اصول مهندسی صنایع غذایی بصورت آزمایشی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این کلاس آزمایشی آنلاین با حضور 15 دانشجو برگزار شد
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور:
کرونا مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور اعلام کرد: بیماری کرونا اکنون یکه تاز بسیاری از میادین بهداشتی، اقتصادی و سیاسی است و به اذعان بسیاری از متولیان بهداشتی بین المللی، این بیماری مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است.
بیماران بهبود یافته از کرونا که نمایه توده ای بدن آنها کمتر از 5/18 است می بایست به متخصصان تغذیه مراجعه نمایند.
بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه نمایند چون به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل که دچار سوء تغذیه هستند می تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار گردد.
تقدیر معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر سید هادی میر هاشمی معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای بهبود و نجات بیماران کرونایی تشکر و قدردانی نموده است.