سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
مادران دارای اضافه وزن قبل از بارداری حداقل 10 درصد وزن خود را کاهش دهند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: مادرانی که قبل از بارداری دارای اضافه وزن هستند، توصیه می شود تا حداقل 10درصد از وزن خود را برای بازگشت به رنج نرمال وزنی کاهش دهند.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
هیچ شواهد علمی جهت تعیین جنسیت جنین با رژیم های غذایی وجود ندارد
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: تاکنون هیچ شواهد علمی قوی مبنی بر اینکه ثابت کند، رژیم های غذایی می توانند در تعیین جنسیت جنین موثر باشد، وجود ندارد.
چگونه می توان با استفاده از رژیم غذایی استرس را کنترل کرد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری میزان مرجان عجمی در گفتوگو با این خبرگزاری گفت:همه انسانها به نوعی در دورههای مختلف زندگی دچار اضطراب میشوند و کنترل استرس یک ابزار قدرتمند برای ارتقای سلامتی است.
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورخبر داد؛
افزایش رتبه مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبه بندی جدید 2019
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
60 درصد بیماران بستری در آی سی یو سوء تغذیه دارند
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: 60 درصد بیمارانی که در آی سی یو بستری می شوند دچار سوء تغذیه هستند. چرا که دریافت غذایی خوبی ندارند. این بیماران باید با انواع تغذیه های حمایتی مدیریت شوند.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
زنان باردار در دوران کرونا باید باید از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع پیروی کنند
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: زنان باردار باید در دوران کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع در جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اقدام کنند.
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی :
مصرف میان وعده های غذایی قند خون را تنظیم می کند
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
داشتن الگوی صحیح غذایی مهم است / مهم نیست که چند ساله هستید
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: انرژی و مواد مغذی موردنیاز شما در یک الگوی غذایی صحیح تامین می شود. تغذیه خوب به ارتقای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از رژیم نادرست کمک می کند.
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح شود
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح و مداخلات مناسب برای کاستن شیوع و بروز چاقی در بین کودکان توسط سلامت کشور اجرا شود تا در زمینه تامین سلامت کودکان بتوانیم موفق شویم.
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: کنترل وزن یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است به طوری که 75 دقیقه فعالیت فیزیکی شدید یا 150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند.